Wednesday, November 5, 2008

P.E.R.A.M.A.H Wilayah Bera (Kerayong) Telah Berjaya Menubuhkan AJK dibawah Pengurus Wilayah Bera (Kerayong)

Bermensyuarat dalam keadaan HAPPY
Abang Hensem mana pulak ni? manis je senyuman? HI HI
Dengan ini Saya ingin mengumum kan... err.. kita Roundtable HI HI
Bersatu teguh..bercerai roboh...
Ini pun tak semua rakan2 yang hadir.. ramai yang kerja OUTSTATION ikut kan Ramai lagi ni.


Haa assalammualaikum semua rakan2...

alhamdulillah Geng2 Kerayong dah Berjaya menubuhkan AJK di bawah Pengurus Wilayah Bera(kerayong) (PERAMAH)


Ha untuk info rakan2 PERAMAH or PERSATUAN RADIO AMATUR NEGERI PAHANG Ni.. ada melantik Pengurus-Pengurus Wilayah di Setiap Negeri Pahang.. So di Daerah Bera (Kerayong) ni Pengurus dia si
9W2FRD (Firdaus Elis) tu... jadinya atas pakatan rakan2 yang sentiasa menyapot(support) PERAMAH Ni ingin memaju kan PERAMAH lah. so takperlu lagi geng2 Kerayong Bera ni nak susah payah nak register Kelab ke, buat Pertubuhan baru ke, adalah lebih baik untuk kami meRUNNING kan akan kemudahan yang telah PERAMAH beri kan.. Jadi nya Kami Di Kerayong Bera ni berdiri lah dengan Nama PERAMAH Wilayah Bera(Kerayong) yey!


So apa pun Saya nak ngucap kan Ribuan Terimah Kasih pada AJK2 tertinggi PERAMAH yang Sentiasa menyokong kami di Kampung Kerayong dalam Daerah Bera ni.. walaupun Kami ni jauh dari Kuantan.. tapi Pihak PERAMAH sentiasa Ramah Memberi sokongan.. TERIMA KASIH PERAMAH!

Apapun Tahniah kepada AJK AJK Wilayah Bera yang telah dilantik hari ni.. hope kita semua dapat bekerja sama sentiasa dan sukses untuk memajukan PERAMAH dan membangunkan dan Menghidup kan RADIO AMATUR di Malaysia Ini... InsyaALLAH!Dan...masa yang ditunggu2 siapakah PENGURUS N AJK2 yang digembar gembur kan itu???? JENG!!!!!

Ini dia...Pengurus: 9w2frd (Firdaus Elis Majid)

Pen.pengurus: 9w2adh(Adha)

Setiausaha: 9w2ryd (Rasyid)

Bendahari: 9w2mzr (Mazru)

Penasihat: 9w2rby (Robi)

AJK-AJK

9w2eho (mat saat)
9w2jop (cikgu joe)
9w2kek (jais)
9w2ozm (bajam)
9w2nmz (azman)
Swal cikgu zahari
Swal azman
Swal Redzuan
Untuk More information boleh Update with 9w2ryd (Rasyid)


Harini juga saya nak ngucap kan Terima kasih pada JKKK KG. KERAYONG yang memberi kami bermensyuarat di Balai Raya ini, SWAL REDZUAN,SWAL AZMAN 9w2jop(Cikgu Joe) 9w2kek(Jais) 9w2eho(Azhar)dan ada yang takdapat datang atas urusan kerja tapi walau bagaimana pun untuk Semuaa!!!! Rakan2 Bera Kerayong jutaan terima kasih saya ucapkan untuk anda semua yang Banyak Menyumbangkan idea dan sentiasa membantu pada setiap masa.. :)

Actually mungkin ada lagi nama2 AJK yang saya Terlupa (kertas catitan tetinggal dalam kereta) takpe.. nanti akan di update lagi insyaALLAH,


So rakan2 di Daerah Bera Kerayong sentiasa standby pada mana yang nak join tu kami sangat mengalu alu kan lah.. dan kami sentiasa akan bekerja sama,qso sama, dan sentiasa bersama dengan SEMUA HAM RADIO di seluruh DUNIA ni!!!! Di Doa kan pada ALLLAH semoga Kita semua diBerkati olehNYA aminn...!

73's
de 9w2frd