Monday, November 17, 2008

Kelas RAE 2 pada 14/11/08 Rakan Ham PERAMAH BERA(Kerayong) Memberangsang kan!!!!

hah ikut ni salin!


Tengok ni cikgu ngajar dalam gelap. terrer tak?
E ehh.. terrer nye cikgu kita.. suka kat cikgu kita kan? kita pun tiru la


YEYY yeyY!! letrik dah ada yeyy yeyy!!asslammualaikum semua rakan2/rodong2 ku... kami memohon ampun maaf atas kelewatan untuk mengapdet (update) blog ni.. memangdang kan sehari dua ni ada masalah untuk connect to d internet... okeh abih cite...

YA ya ya... Kelas RAE kali ke dua di Balai Bomba Triang Berjalan seperti biasa...
Tajuk Untuk Kelas RAE kali kedua ni Best wo!! Cita hal Antenna, class of emission dan Basic Electronic,
Siapakah TokGURU NYA??? ianya ialah 9w2twh dan 9w2adh..(Saidin dan Adha)

Orang-Orang Yang Beriman..

Hmmm kenapa tajuk Orang-Orang Beriman pulak? hehehe sebenar nye macam ni.. SWAL2 dengan Guru2 ni Memang Orang yang Beriman sebenar nye.. apa tak nye tengah sedap2 cite tentang Class Of Emission TUP!!!!! Lampu Dalam bilik kelas terpadam!!! Bukan nye Blackout. tapi atas keMistakekan(kesilpan) teknikal.. Tapinya rakan2 ni terus kan kelas juga! tanpa ada excuse! Tokguru pun maintin duk tulis kat white board dalam gelap! SWAL pun maintain Ngikut Belaja, perh hebat.. dalam masa yang sama Ahli2 Bomba Triang termasuk 9w2kek(jais) langsung bergegas untuk memperbaiki Keadaan.. Lebih kurang 10minit. segala nya back to normal.. thanks to Rakan2 Bomba!!

Kelas Diakhiri dengan Keeanakan berganda!!!

Hehehe Seperti Biasa la.. Millionnan! Terima kasih pada Pak Jais(9w2kek) dengan XYL dia yang datang menghidang kan Lauk Pauk enak tuh! tapi Apa yang Rakan2 duk Gembar Gembur kan ialah. tetap pada KARIPAP dia! Memang Sedap wehhh.. Harituh saya dan cekau 3ketol Karipap dia! yahoo!!

Terima kasih atas sokongan anda..

Apa pun pada semua SWAL,9w2s,9m2s, Ahli Bomba, Balai Bomba Triang. Kami Dari PERAMAH WILAYAH BERA KERAYONG mengucap kan jutaan terimakasih atas sokongan anda semua.. ALL THE BEST To u ALL!!

Okay sampai disini aja untuk ini Asallammualikum W.B.T. Semoga Kita semua Diberkati Oleh ALLAH!


73s
de 9w2frd