Saturday, June 20, 2009

Ham Kerayong mengayuh sana sini






assallammualaikum rerakam semua.. maaf la kerana lama tak update blog ini memandang kan keQRLan kami semua.. FYI Bang mazru dan rakan HAM Temerloh dijemput ke SUKAN REMAJA 2009 di Jengka Pahang. pada tarikh 19-22JUN09. program yang membabitkan 2000 atelit remaja..

Haaa cerita hal mengayuh ni macam ni la.. Sepupu saya tu si Suwadi yang berasal dari Grik Perak dah berpindah ke Kerayong, jadi secara otometikli dia dah jadi HAM Kerayong/Bera. he he he.. jadi sekarang ni kome kome (kami kami) ni.. memula kan pulak aktiviti baru. Iaitu mengayuh basikal secara agak bereye he he he!

Jadi kome pun bukan sekadar mengayuh sesuka hati je.. mengayuh mengikut step step pengayuh professional hehehehehhe!!!! takde la.. kome belajar dari Jurulatih Basikal. so kome mengambil inisiatif. bertanya langkah langkah kayuhan betul pesmua dan.. kami pun terus mengikut step step tersebut..

Seronok mengayuh ni.. normally kome akan mengayuh from 15-30KM pegi menjelajah kampung kampung lama di Kerayong ni.. dapat menggamit memori silam..

Kepada yang mane rakan nak join tu Kome semua bapoklah mengalukanya orait?
Charios!

73s
de 9w2frd

2 comments:

Fadh said...

salam, aok cbuk ngayuh...koi plok cbuk ngejor bolo.

9W2OCC SHAM said...

sukan berbasikal dikalangan rkn ham semakin berkembang...tahniah utk rkn2 Kerayong/Bera...TERUSKAN MENGAYUH...UNTUK KESIHATAN DIRI...