Sunday, June 28, 2009

Rakan Ham Radio makin ramai ngayuh la pulak dah...




Assalammualaikum semua. sekarang ni nampak nya makin ramai rakan rakan ham yg minat mengayuh basikal.. hmm bagus sebenarnye aktiviti mengayuh basikal ni.

Kerana ia akan menambah akan kebaikan kepada kesihatan kita. sistem cardio vascular dan memacam lagi. So kami pun invite juga kalau mana mana rakan rakan yg minat mengayuh tu di persilakan,

Tapi mengayuh tu biarlah mengikut cara yg betul dan bertanyakan konsep dan tips kayuhan yg betul pada rakan rakan yg beperngalaman ok? dan jauhi Lumba Haram.. he he he.

-Basikal Ijau tu basikal 9w2frd
-Brader pakai baju warna oren tu si 9w2apr Bang Peja kita yg tengah dlm proses nak beli basikal Marin California. Basikal mahal tu bang...
- Basikal putih tu basikal Downhill rakan dari kuantan.
- memang rakan rakan Ham Radio di Kuantan(PERAMAH) pun makin ramai mengayuh le ni..


73s
de 9w2frd

4 comments:

Fadh said...

baguslah makin berkembang sukan berbasikal nie...mana pupu aok? ngayuh sorang jer dah sekrg nie.

hamkerayong said...

dia balik Grik Perak jap. peperiksaan radio amatur dia amik exam kat belah utara. ari isnin dia balik la. mulai isnin ni patut nye aok akan nampok koi ngayuh bedua la te. koi nengok aok main bolo te hebat betol yek? strike sokmo hehehe

Fadh said...

ha ha ha...takat mane laa hebat nyer koi nie...main utk kuarkan peluh jer dan kempiskan perut boroi.

9W2APR said...

tak mampu koi nak beli sikor mahal sangat