Thursday, July 30, 2009

KONVOI MUHIBAH PEMANCAR - PERAMAH BERA/TEMERLOH MERIAH! PART AKHIR!

Its final chapter..SALAM! hehehe.. bersambung lagi kita... Pada pagi itu.. selepas breakpes, makan bihun goreng, kami memulakan aktiviti berpoco-poco, memang behhh betol pagi tu tiga empat kali berulang beraktiviti poco poco.. rakan rakan memang berpoco-poco sampai abeh, gambar di atas tu menunjuk kan yang tengah gelak teramat sangat tu si 9w2frd. dia sebenarnye tengah gelokk ya amat sangat ke SWL NASIR yang membuat tarian aneh, jadi 9w2frd da takboleh tahan lagi.. he he he
Tarian poco poco yang hebat dipersembahkan.. kebetulan SWL DIDI ni snap dari hadapan. tersnap lah gambo 9W2ALU,9W2FRD,9W2AZA,SWL NASIR. melakukan tarian poco poco dengan agak serentak hehehe..
tudiaa... berlatar belakang kan GUNUNG SENYUM, begitu meriah sekali rakan rakan PEMANCAR dan PERAMAH bersama sama melakukan aktiviti poco poco. itulah dia ukwah yang kita cari cari.. Alhamdulillah
9m2mzr dan harmonic, dan SWAL DIDI juga 9w2aza di dalam gua di gunung senyum, mereka berada di gua terang bulan, bersama rakan rakan PEMANCAR dan PERAMAH.
Jadi kepada semua rakan. selepas lawatan ke gua gua di Gunung Senyum, geng geng ni turun dan makan tengah hari berlaukan Patin masak tempoyak dan lauk lauk kampung origin Temerloh, pekena dengan belacan! perhhh memang sedappp! after siap semua tu rakan rakan pun mengemas khemah dan diakhiri dengan ucapan ucapan dari wakil wakil ham radio, dan semua rakan, penyampaian cenderahati dari geng Temerloh dan Bera, juga dari geng PEMANCAR. dan sesi pertukaran Bendera Pahang dan Terengganu, dan bergambar kenangan.. tapi sayangnya dalam posting ni takdapat nak post gambor tu disebabkan kamera kehabisan betri,

KONVOI
Selepas selesai semua berjabat tangan bersalaman, Semua rakan mula bersiap sedia utk berkonvoi balik, jadi di leadkan oleh 9w2aza as a ZERO CAR dan disertai oleh 9w2guu sebagai HOT CAR dan 9w2frd sebagai LAST CAR. dalam perjalan balik, seperti biasalah konvoi dilaksana kan dengan baik atas kerjasama geng PEMANCAR, ZERO,HOT,DAN LAST. Keluar dari konvoi di exit Tol Chenor, dimana rakan rakan PEMANCAR memasuki Tol itu untuk terus mobil ke Terengganu. Cuma di perkarangan Plaza Tol telah berlaku kemalangan yg sangat kecil, sesama rakan ham, tapi alhamdulillah sekadar tercuit sikit aja.. Alhamdulillah segalanya selamat.

Disini kami PERAMAH BERA/KERAYONG ingin mengucapkan jutaan terimakasih! Kepada geng TEMERLOH kerana terlalu banyak berkorban dan membantu dan menjayakan EVENT Tersebut, tanpa anda siapalah kami, dengan usaha,doa dan diizinkan ALLAH segalanya berjalan dengan lancar. Jutaan Terima kasih kepada Rakan rakan dari PEMANCAR yang sangat sporting! dan kerjasama yg diberikan kami sangat hargai! hanya ucapan jutaan terima kasih sahaja yang kami mampu ucapkan! kepada anda semua terima kasih ! terima kasih ! terima kasih
! terima kasih
! terima kasih
! terima kasih
! terima kasih
TERIMA KASIH KEPADA SEMUAAAAAAAA RAKAN HAM YANG SUDI DATANG! DAN SEMUA PIHAK! YANG TERLIBAT. tak lupa juga kepada Ustaz Din yang dapat hadir di Subuh hari itu..

Semoga kita bertemu lagi! dilain masa, yang buruk datang nya dari kita yang baik tentunya dari ALLAH S.W.T. Semoga kita dilindungi oleh ALLAH S.W.T. aminnn.....

Kalau ada sumur di ladang boleh saya tumpang mandi, jika ada umur yang panjang kita berjumpa lagi...

73s
de SEMUA RAKAN HAM BERA/KERAYONG DAN TEMERLOH!

3 comments:

mazru(9m2mzr) said...

TAHNIAH LAGI SEKALI,,ade masa buat lagi..yeeehaaaaaaaa

Fadh said...

tahniah 3juta kali he he he

Maza said...

Good job!!