Thursday, October 29, 2009

^Selain main radio QSO DXING TEKNIKAL DAN SEBAGAINYA Ada pulakk^Friendly match! FUTSAL Ham Kerayong Bera dan Temerloh VS Technician SMK TRG3

antara pemain kecuali selua kelabu baju KPLR tu. dari ujung sanu.. 9w2wfa,9w2rrb,9w2zoy,9w2ehm,9w2frd. ni diaorang subtitiut
tu dia bakal 9m2.. 9w2alu bang alu.. jagal goll wehhh
aksi hebat hehehe
Musuh... 9w2chd Nasir. beliau geng technician.. cheh, diperhatikan dua harmonic 9w2adh bang Adha.
Main jangan tak main!


Asslammualaikum ya ya malam semalam telah diadakan perlawanan FUTSAL suka suka diantara

Geng Ham Kerayong Bera dan Temerloh MENENTANG Geng Technician SMK TRIANG 3..
Tak sangka2 Perlawanan begitu hebat sekali.. Sengit dan sentiasa berbalas rembatan ke gol..

Apapun Ham Kerayong Bera dan Temerloh di tewas kan oleh Technician SMK TRG.3

RESULT:
HAM KERAYONG BERA DAN TEMERLOH 10
TECHNICIAN SMK TRIANG3. 15
MAKNANYA 15-10...

P/S
semua geng ham yang main futsal tu semua berkalsign

Apapun seronok sangat menyaksikan perlawanan tersebut.. Dengar cite nak fight lagi pada minggu hadapan!

73s
de 9w2frd

5 comments:

Fadh said...

koi pn berkalsign weh...ngape xajok he he he

9W2OCC SHAM said...

lawo baju KPLR tuuu,,, tahniah,,, sekurang2nya dapat keluarkan peluh,,, tak kira berbasikal, main futsal or bersenam,,, utk kesihatan diri kita sendiri,,,

Maza said...

Weh.. sedat gayanye ni. BIla la kawan boleh join gamoknya

mazru(9m2mzr) said...

huhu..koi jd penyokong boleh lah

Firdaus Kerayong CW said...

ya ya bang FADH apa kalsign anda? hehehehe

Betul tu bang sham untuk kesihatan,

mazri koi nengok arite memerati dari jauh jek..

memang sedat maza.. datang la tapi kena tengok la kala diaorang stat main boleh join