Saturday, November 14, 2009

Kelas RAE yang kedua dah berlangsung - SWAL berusia 12Tahun pun dah boleh Decode Kod Morse!

9W2/9M2adh.. tengah duk berkongsi idea tentang Elektronik, hukum OHM dan sebagainya..
SWAL Judin Harmonic 9w2sza Pak Azuan yang tengah Sending Kod Morse kepada 9w2RRB dan 9M2MZR dan juga 9w2/9m2Alu(bakal. surat lulus pun dah dapat heee)
SWAL Judin ni memang minat dengan kodmorse, menjak dari kami geng Kerayong Bera dan Temerloh sibuk study Hard untuk Kod morse ni, dia pun duk study juga,

Tanpa diduga Adik Judin kita bukan sekadar boleh menghantar, tetapi boleh menerima dengan baik sekali, especially 10WPM (sepuluh perkataan seminit) kebawah, apa yang diperhatikan oleh rakan ham, bila 9w2/9m2frd(Bakal) sending arround 10WPM, Adik Judin boleh decode dengan baik sekali! tahniah adik judin. terus kan training, nanti boleh decode 50WPM!

Malam tadi jugalah dah berlangsung lah kelas RAE,

Seperti biasa, di tempat yang sama, Kelas malam tadi berkisar tentang Elektronik,
Terima kasih kepada Fasilitator kita 9w2/9m2adh(Bakal) bang adha..

Info terkini! atas pemberitahuan rakan rakan kita yang dah lulus ujian CW nampak ganya geng Bera Kerayong dan Temerloh masing2 dah dapat surat, hah tunggu apa lagi apply lah! he he he tahniah kepada yang LULUS kepada yang Gagal dun worry! mesti anda akan berjaya tahun depan... yang penting study betul2 yang penting kita di jalan yang benar, tawadduk, dan berdoalah kepada ALLAH, InsyaALLAH anda akan berjaya amin...!!!

73s
de Ham Kerayong

4 comments:

mazru said...

bakal 9m2 tu..insyaAllah

bikrayong(9w2rby) said...

tahniah, tahniah, tahniah.. kpd yang telah dapat surat drp MCMC apalagi applylah weh. bila lagi nak jadikan tempat kita ni wilayah 9M2 isy,isy, isy....

Firdaus Kerayong CW said...

heheh tula kak robi.. takpe sabo sabo.. dia nak keluar serentak tu baru la betoi and baru lab beh kan hehehehe sabo..

9W2RIE said...

tahniah kepada semua geng kerayong. all the best.