Friday, November 20, 2009

Malaysian 9M2 monitoring Freq.


Asalammualaikum semua rakan Ham..

He he he saya ni orang baru dalam 9m2/kelas A ni, so buat sementara ada HF yang dipinjamkan rakan ni, saya pun dok monitorla di freq 7.043.00

Akhirnya dapat la beberapa stesen 9M2 di dalam tu, dapat la satu stesen pertama 9m2ody, bang ody kita. Di Johor Bharu,

Bukan apalah.. Jika kita biasa main HF ni seperti biasa la kita akan dapat banyak stesen yang jauh dari Luar Negara, tapi untuk searching few 9m2 di Malaysia biasanya mereka semua ni akan duk di freq yang di katakan tadi, So bukan apa sekadar menginvite rakan rakan 9m2 yang baru sama saya ni untuk bekerja di freq. ini untuk sesama berkenalan dengan 9m2 9m2 di kejauhan dan 9m2 dan 9m2 yang berpengalaman dan sebagainya :) all the best semoga kita dilindungi ALLAH.

73s
de 9m2frd

p/s jika ada freq. freq on hf yang seringkali 9m2 9m2 Malaysia monitor boleh la di kongsikan

3 comments:

Maza said...

Ahye, HF set pun takdek lagi ni... gone yek? Nak beli tak mampu... hmm..... Tahun 3000 esok gamaknya mampu la, hehehe..

Firdaus Kerayong said...

sabo maza.. dapat te sok, bila la koi nak bukak bisnes yang koi minat ni hehehe

mazru said...

kala maza tahun 3000 koi harus lah tahun 4000 gamoknyer...ehhehehhee