Tuesday, February 3, 2009

SWAL SWAL DAERAH BERA / KERAYONG LULUS RAE!

Alhamdulillah syukur nikmat kepada ALLAH S.W.T.

yahooo jatuh nya 2/2/2009 TERKELUARNYA RESULT RAE!!!

Apa yang membuat kami 9w- 9w2 di Kerayong ni happy sesangat ialah

90% SWAL SWAL tempat kami LULUS RAE!!! yeayyhhhhhhh!!!! syukur alhamdulillah!!!


YANG LULUS :

SWAL DR.ARIF

SWAL MARWAN

SWAL PAIRUZ

SWAL RUSDY

SWAL HAZRIL

SWAL UZTAZAH ALINA

SWAL USTAZ AZMIN

SWAL FAKRUL

SWAL PAKLANG BUDIN

SWAL ZULFIQAR

SWAL AMA

SWAL ZUHARI

SWAL REDZUAN...

TAHNIAHHHHHH!!!



Hanya ada dua orang swal kami yang FAIL tapi jangan putus asa terus kan mencuba pada bulan 5 atau 6 tahun ini taklama dah.. dontworry

jadinya 14org swal dari Bera/ Kerayong 12LULUS 2GAGAL

apa pun y`all d best GOOD LUCK!!!

73s

de
9w2frd


PERAMAH BOWLING MATCH!

9w2RBY menyampai kan hadiah kepada bapak presiden PERAMAH kita 9w2mon
9w2dzz Zahir sedang melontar bola bowling dengan penuh semangat

Candid shot salah seorang YL yang ada berhampiran
9m2nm pak Nordin kita yang bersedia untuk bertanding
Register register dulu abang abang semua... 9w2sjn sarjana yang busy pada haritu


assallmualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakam rakam hehehe

pada 1/02/2009 itu hari belangsung la pertandingan bowling PERAMAH tertutup di primelanes

memang lah satu hari yang sangat menyeronokan bagi semua ahli ahli PERAMAH!

seramai 60++ Ahli PERAMAH yang register pada pagi itu bersorak gembira dan bertanding gembira alhamdulillah semua orang dapat hadiah pada pagi tu...

Kami wakil dari Daerah Bera / Kerayong

SWAL PAIRUZ

SWAL RUSDI

9W2FRD

9W2RBY

masing masing bawak balik hadiah.

RUSDI dapat kabel RG8 20FT

PAIRUZ dapat OVEN

ROBI dapat HAMPER

FIRDAUS dapat LOGBOOK

Jutaan terima kasih pada pihak PERAMAH yang membuat cabutan bertuah maut tu.

yang saya jeles nye ada SWAL tu DAPAT RIG YAESU FT1802!!! harrgghH!!!!

apa pun tahniah kepada anda..

TERIMA KASIH PERAMAH!!

PERAMAH FOREVER!

73s

de
9w2frd