Wednesday, August 19, 2009

Tanda tangan 9M2 dah selesai....

En Mazru 9m2mzr. yang memberi sedikit ucapan ajak makan.. he he he
Bila kita bekerjasama! mungkin, akan menambahkan kualiti kita bersama, kualiti bagaimana? haaa inii yang kita tahu... haaa iyaa?? iya dak? he he he En JEN 9m2jen memberi kata kata semangat kepada 9w2 9w2 yang baru pesan beliau, "jadilah 9w2 yang terbaik" terima kasih abang JEN! dari KAMI SEMUA!!!!
Vin Diesel ke yang baju itam pakai cermin mata tu? oohh bang Abot rupanya.. Para Swal dan 9w2 sedang menunggu proses tandatangan sambil mendengar idea idea dari rakan 9m2 dan 9w2. flash kamera kat belakang tu si 9w2rby. sedang molek saya snap dia pun nyenap jugak..
9m2mzr dan 9m2jen sedang menandatangani ruangan yang biasa kita tertunggu-tunggu tu.. 9m2 dah anda berdua ya... taklama nanti bertambah lagi... :)
9w2vms En Abg sedang menguruskan boran borang Suruhanjaya Sumpah dengan Pesuruhjaya Sumpah... bersama 9w2sza.


Seleseyyy la sudoh. tanda tangan 9m2 bebaru ni...

Terima kasih kepada 9W2KCW Pokjie. yang menyediakan tempat&makanan di Kurnia Car Wash beliau..

Terima kasih kepada 9M2MZR yg hadir menandatangani..

Terima kasih kepada 9M2JEN dan Rakan Ham beliau kerana sudi datang dari Shah Alam untuk menjayakan program tanda tangan tersebut..

Terima kasih kepada Pesuruhjaya Sumpah.. maafla kita tak qsl handel beliau yang hadir baru baru ni.. apa pun terima kasih Pak!

Terima kasih kepada semua 9W2s SWAL-SWAL yang datang pada malam itu memeriahkan.. yang penting kita semua dapat bersama dan hendaknya mendapat berkat dari ALLAH TAA'LA amin...

73s
de nain dabeliu too foxteror romiyo delta