Thursday, October 15, 2009

TERIMA KASIH 9W2TWH!

The 9w2twh
Tu dia antenna cp6 yang telah patah, telah siap di pasang dan sambung semula oleh Pak Saidin, kemas,teguh, macam yang baru.
Trap yang bengkok dan patah kini telah siap seperti yang baru
teknik tu penting, guna apa saja kelengkapan, janji ilmu tu ada dan teknik yang betul akan memberes kan masalah. itulah dinama kan pakar...
9w2twh.. PakSaidin.. Hero of the Days


SALAM SEMUA...!


Merujuk posting yang sebelum ni dimana antenna HF saya tumbang dan patah..
Apa pun atas jasa baik Sedara kita sorang ni yang dikenali dengan nama Pak Saidin, memang nama Panggilan Beliau Pak Saidin, jarang sungguh rakan2 Ham gelar dia Saidin atau nama lain. Gerlaran "Pak Saidin" tu mesti ada.

Dimana Beliau ni banyak sangat berjasa kepada rakan rakan di Kerayong Bera dan Temerloh ni. dimana Beliau ni kira pakar juga dalam bidang Elektronik dan Engineering dan mechanical.. Bukan calang2 orang dia ni rakan2. Pengalaman dia banyak sangat!

Dengan itu secara otometikli nya dia pun merepair kan saya punya Antenna HF CP6 DIAMOND tu.. Sebenarnya Pak Saidin ni minat dalam bidang repair meripair ni.. makananya MINAT.. Bila dah buat keja dalam MINAT ni. memang semua menjadi la kan? ALHAMDULILLAH AKHIRNYA tersiaplah antenna HF saya yang tumbang itu hari.. telah siap di baiki dengan hensem sekali!!!

SEKALUNG TAHNIAH KEPADA PAK SAIDIN! TERIMA KASIH BANYAK2 ATAS MEMBANTU RAKAN2 SEMOGA JASA ANDA AKAN TERBALAS SUATU HARI NANTI!TERIMA KASIH 9W2TWH!!!!!!
73S
DE NAINDABELIUTOOFOXTEROTROMIYO DELTA