Tuesday, December 29, 2009

Monsoon Ride 2009 meriah!! Bersama Ham Kerayong dan Temerloh.

Salam semua! pada 27hb12.09 telah bermula lah event monsoon ride! bertempat di Agro Semuji Gambang, ya begitu meriah sekali! Rakan Ham Kerayong dan Temerloh juga yang terlibat sebagai Teknikal Team dan team Recce untuk event Monsoon Ride yang dianjurkan oleh Arineen Adventures! event ini cukup meriah dan menarik sekali.. Juga disertai peserta dari Negara Luar, dan seramai empat ratus lebih peserta dari Semenanjung Malaysia dan luar telah memeriah kan event ini.
9m2aza dan 9w2chd tengah menyetup strobe light kereta mereka utk escort peserta Roadbike pada pagi itu
Terdapat dua kategori Mountain bike dan Road bike, Mountain bike menerjah ke Air Terjun Bekelah dan Jerangkang, sejauh 40KM, Roadbike menerjah ke jalan utama dan Kampung2 sejauh 110KM. 9m2frd sedang berbual dengan rakan seangkatan... baju oren depan tu 9w2ehm.. mereka berdua yang menyertai ketegori Roadbike selamat mula dan tamat di Agro Semuji
relek la bro
yahooo goo!

Ya ya je ni... 9M2FRD yang tengah mengejar kelompok depan, pastu pancit kedua dua tayarnya, tapi sambung kayuh hingga ke garisan penamat.. Terima kasih pada 9m2aza dan 9w2chd yang sudi menyenap gambo2 rakan2 Ham dan Event photo utk Arineen Adventures.

73s
de Ham Kerayong!